Saatlerce bayatlamayan çay demlemenin püf noktası! Böyle demleyince en ufak acılık olmayacak
Günün neredeyse her saati keyifle tükettiğimiz çay yanlış şekilde demlendiğinde kısa sürede acımaya ve bayatlamaya başlar. Çayın tadının acılaşması ve bayatlaması aldığımız keyfi ortadan kaldıracağı için doğru çay demleme yöntemlerini bilmek gerekiyor.
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Türk kültürünün vazgeçilmez ,içeceği olan çay günün her anında tüketilmesi ile oldukça popülerdir. Sabah kahvaltısından akşam sohbetlerine günün her saati içilen çayın bu nedenle doğru demlenmesi de önem taşır. Çayın yanlış teknikler kullanılarak demlenmesi kısa sürede acımasına ve bayatlamasına neden olmaktadır.
Çay demlemenin kendine has bazı püf noktaları bulunmaktadır. Bu püf noktaları öğrenerek uzun süre bayatlamayan ve acımayan çay demleyebilirsiniz. İşte saatlerce acımayan ve bayatlamayan çay demlemenin püf noktası olan o doğal yöntem: