Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu: Kılıçdaroğlu bir babayiğit

CHP Kemal Kılıçdaroğlu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, perşembe günü bir araya geleceği CHP lideri için "Kılıçdaroğlu bir babayiğit. Partisini herkesle diyalog kurabilecek noktaya getirdi" ifadesini kullandı.

 

Muhalefetin erken seçim çağrıları devam ederken Millet İttifakı'nın adayı kim olacak sorusu hala yanıt bulmuş değil. Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerde peş peşe yaptığı vaad açıklamaları CHP lideri acaba aday mı olacak tartışmasını başlattı.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyet gazetesinden Mustafa Balbay'a konuştu. Kılıçdaroğlu için dikkat çeken ifadeler kullandı: "Kılıçdaroğlu bir babayiğit. Partisini herkesle diyalog kurabilecek noktaya getirdi."

Parti tabanlarına ve CHP’ye karşı ayrı ayrı konuşmadıklarını belirten Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ifade, düşünce ve inanç özgürlüğü konularında birleşebildiklerini söyledi.

Perşembe günü Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceğini belirten Karamollaoğlu 6'lı parlamenter sistem toplantılarını da değerlendirdi. “Anlaşılan noktalar öne çıkmalı, anlaşılamayanları yola bırakmalı" ifadelerini kullanan Karamollaoğlu,  seçim barajının ise yüzde 1'e indirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Kaynak: Haber Global TV

saadet partisi Temel Karamollaoğlu Kemal Kılıçdaroğlu CHP