Rizeli vatandaşın hava durumu yorumu güldürdü: 3 gün sıcak olsun, güneşe küstüm demeyelim

Rize Karadeniz

Karadeniz'de artan yağışlar ve gelmeyen yaz yerli halkı bunaltmıştı. Ancak Bir süredir kentte yüksek sıcaklıklar hakim. Rize'de etkili olan kavurucu sıcaklıklarda vatandaşlar serinlemek için gölgelik alanlara akın etti. Röportaj esnasında Rizeli vatandaşın yaptığı hava durumu yorumu güldürdü.

Yurt genelinde hakim olan sıcak hava dalgası, Rize'de de etkisini iyiden iyiye hissettirdi. Rize'de yağmurların yerini güneşli havaya bırakmasıyla kentteki vatandaşlar serinlemek için park ve gölgelik alanlara sığındı.

GÜNEŞE DE KÜSTÜM DEMEYELİM

Vatandaşlardan Muharrem Aksu, soğuğu daha çok sevdiğini belirterek "En azından yılda en azından 3 gün sıcak olsun. Güneşe de küstüm demeyelim. Ben soğuğu daha çok seviyorum. Yağmurlu hava daha iyi ama yağmurla beraber gelen felaketler de var " diyerek güldürdü.

Sıcaklıkların hastalıklara iyi geldiğini ifade eden Köksal İnan ise "Sıcaklıklar arttığı için hastalıklar azaldı. Soğuk havalar damardaki kanın pıhtılaşmasına neden olur. Eğer sıcaklıklar olursa vücut hastalıkları dışarıya atar. Kesinlikle sıcak havalardan hiçbir zarar gelmez. Sıcaktan hiçbir zarar gelmez. Soğuk hava insana zarar verir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Karadeniz hava durumu Rize viral videolar