Özgür Özel'e ilk ziyaret Ekrem İmamoğlu'ndan!

CHP Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu
Özgür Özel'e ilk ziyaret Ekrem İmamoğlu'ndan!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı girdiği başkanlık yarışını kazanan Özgür Özel'i ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'de Genel Başkanlığa seçilen Özgür Özel'i ziyaret etti. İmamoğlu ile Özel görüşmesi, Özel'in çalışma ofisinde gerçekleşti.

Görüşmenin ardından Özel ve İmamoğlu basın mensuplarının karşısına çıktı.

 İmamoğlu, "Malumunuz 38. Kurultayımızla ilgili süreç tamamlandı. Süreci tamamladıktan sonra başkan olarak kendilerini ziyaret edip sürece dair hem teşekkür edip hem bilgi aktardım" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, şöyle devam etti: "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yürekten teşekkür ediyorum. Kendisini ziyaret edip kurultay sürecine dair fikirlerimi sunup hem de teşekkür edeceğim."

Özgür Özel ise açıklamasında, "Nezaket gösterdiler ve kurultayı tamamladıktan sonra, görevini bittikten sonra ziyaret ettiler. Ekrem Başkan hangi işin elinden tutsa dört dörtlük yapan bir isim. CHP tarihinde bir ilk yaşandı. Kurultayın gergin olabileceğini biliyordu, Ekrem Başkan bu göreve layık olduğunu gösterde. Kendisine özellikle teşekkür ediyorum" dedi. 

Özel, CHP TBMM Grup Toplantısı'nın haftaya salı yapılacağını bildirdi.

Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Divan Başkanı olarak görev yapmıştı.

Öte yandan 38. Olağan Kurultay'da Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin seçimleri de sona ermişti.

Kaynak: Haber Global TV