Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi hakkında açıklama

Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi hakkında açıklama

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, bugünkü Kemal Kılıçdaroğlu-Ekrem İmamoğlu görüşmesine ilişkin soruyu yanıtladı. Özel, "İmamoğlu’nun divan başkanı olması en çok bizleri memnun eder" dedi.

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, bugünkü Kemal Kılıçdaroğlu-Ekrem İmamoğlu görüşmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Özel, Zonguldak İl Başkanlığı'nda yaptığı basın toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki görüşmeye ilişkin bir soru üzerine, "Birkaç gündür bu konuyla ilgili bilgiler geliyor. Bana resmi olmayan şekilde, bu konuya nasıl bakacağımızla ilgili bir düşünce sorulur oldu" dedi.

"İMAMOĞLU'NUN DİVAN BAŞKANI OLMASI EN ÇOK BİZLERİ MEMNUN EDER"

Özel, şöyle devam etti:

İmamoğlu’nun divan başkanı olması en çok bizleri memnun eder. Biz, İmamoğlu’nun divan başkanı olması noktasında bir teklif gelirse, kararı kendisi verecektir.

"KARARI EKREM BEY'E BIRAKMAK ÜZERE OLUMLU BAKARIZ"

Divan Başkanı olurken, Sayın Genel Başkanın konuyu bizimle de istişare edeceğini söyledi arkadaşlar. Böyle bir şey olursa kararı Ekrem Bey’e bırakmak üzere elbette olumlu bakarız. Değişim sürecinde Ekrem Bey’in ortaya koyduğu irade son derece kıymetlidir.

"DEĞİŞİMCİLER 100 OY BİLE ALAMAZ NOKTASINDAN..."

Değişimciler 100 oy bile alamaz noktasından, başabaş bir noktaya geldiysek, bu süreçte değişimin gücünün gitgide arttığı konuşuluyorsa, değişime karşı olan arkadaşlar ‘Ekrem Bey, Divan Başkanı olsun, anlaşalım’ diyorlarsa, bu hem Ekrem Bey’in şahsına duyulan güveni hem de değişimin gücünü gösterir" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV