Okullar tatil mi? İstanbul’da yarın okullar tatil mi?

İstanbul İstanbul Valiliği
Okullar tatil mi? İstanbul’da yarın okullar tatil mi?

İstanbul'u yarın etkisi altına alması beklenen kar yağışı ve Aybar Kar Fırtınası vatandaşları harekete geçirdi. Megakenti bekleyen kar fırtınasından önce vatandaşlar İstanbul'da yarın okullar tatil mi sorusuyla son durumu inceliyor. Yarın (10 Mart Perşembe) okullar tatil olacak mı?

İstanbul'da yarın yoğun bir kar yağışı ve Aybar Kar Fırtınası ismi verilen şiddetli hava olayının yaşanması bekleniyor. 1987'den beri en şiddetli kar yağışı olması beklenen bu yağışlarla ilgili Meteoroloji uzmanları vatandaşları uyarırken, İstanbul'da yarın okullar tatil mi sorusu gündeme geliyor. Sibirya kökenli Aybar Kar Fırtınası'nın 10 Mart Perşembe ve 11 Mart Cuma günü ülkemizde etkisini göstermesi bekleniyor. Yarın (10 Mart Perşembe) okullar tatil olacak mı? İstanbul Valiliği kar tatili açıklaması ve detaylar...

OKULLAR TATİL Mİ?

Özellikle öğrencilerin oldukça yakından takip etmiş olduğu "İstanbul'da okullar tatil mi?" sorusu yanıt buluyor. Okulların tatil olduğu ile ilgili illerden açıklama geliyor. Her yıl kar yağışı ile beraber valilikler tarafından konu ile ilgili açıklama yapılıyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında "Karla Mücadele Hazırlık Toplantısı" gerçekleştirilerek; İstanbul'da beklenen kar yağışıyla ilgili tedbirler değerlendirildi.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ OLACAK MI?

Son dakika haberine göre İstanbul'daki okullarda Perşembe ve Cuma günü eğitime ara verilmiş durumda. 10 - 11 Mart tarihlerinde İstanbul'daki okullarda kar tatili yapılacak.

Bu duruma ek olarak il genelinde hamile ve engelli personel de idari izinli sayılacak.

okullar tatil mi İstanbul’da yarın okullar tatil mi? İstanbul Valiliği kar yağışı meteoroloji İstanbul son dakika istanbul kar tatili istanbulda okullar tatil mi istanbul kar tatili