Nagehan Alçı'dan "Afganistan'da fotoğraf" açıklaması! Suçlu eşi çıktı

DEAŞ
Nagehan Alçı'dan "Afganistan'da fotoğraf" açıklaması! Suçlu eşi çıktı

Nagehan Alçı, Pakistan'da çektirilen fotoğrafının eşi Rasim Ozan Kütahyalı tarafından Afganistan'da çektirilmiş şekilde paylaşılmasına ilişkin soruya canlı yayında cevap verdi.

Nagehan Alçı, Tarafını Seç programında Buket Aydın'ın eşi tarafından Afganistan'da diye paylaşılan fotoğrafın Pakistan'da çektirildiğinin anlaşılmasına ilişkin sorduğu soruya,

"Afganistan'a gitmek için şu anda tek yol hala daha kara yolu. Şu anda Türkiye'de Kabil'e uçuşlar açılmış değil. Öncelikle Pakistan'a gitmeniz gerekiyor. Pakistan'dan Afganistan sınırına gidiyorsunuz bir beş saat kadar sürüyor. Sonra da Kabil'e devam ediyorsunuz. Sınırı geçmeden Taliban kurallarına uygun giyinmeniz gerekiyor. Tam Pakistan sınırındayken Taliban'ın kurallarına uygun şekilde giyindim. Kameraman arkadaşlarımla fotoğraf çektirdim. Sonra da aile grubumuza attım "Bakın Afganistan halim" yazarak. Rasim de bunu görünce hemen Twitter'da paylaşmış. Fotoğrafta arkamda da Pakistan numarası varmış galiba. O detayları çok takip edemedim. Canım çıkmış halde vardım otele. Bir de insan ne olursa olsun insan geriliyor. DAEŞ'in etkili olduğu yerden geçiyorsunuz. Bir telefonu açtım bir de baktım ortalık yıkılmış. Nagehan İsviçre'de diye iddia etseniz tamam da Pakistan'dayım demek ki Afganistan'a gideceğim" şeklinde cevap verdi. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Nagehan Alçı Pakistan pakistan haberleri Pakistan son dakika haberleri buket aydın tarafını seç