Müzik yasağı kalkıyor mu? Gece 12'den sonra müzik yasağı kalkıyor mu?

Süleyman Soylu koronavirüs
Müzik yasağı kalkıyor mu? Gece 12'den sonra müzik yasağı kalkıyor mu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı kararla açık alanlarda maske zorunluluğu kaldırılmıştı. Yasaklar hakkındaki kararların sonrasında müzik yasağının kaldırıp kaldırılmayacağı da merak ediliyor. Son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuyla ilgili açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan müzik yasağının kaldırılması hakkında bir açıklama geldi. Uzun bir zamandır gündemde olan konuya dair Bakan Soylu 'Kültür Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımızla konuyu değerlendireceğiz' ifadelerini kullandı.

MÜZİK YASAĞI KALKACAK MI?

Daha önce Bakan Koca, Bilim Kurulu'nun müzikte saat kısıtlaması hakkında Bilim Kurulu kararı olmadığını belirtmiş, yakında kalkacağını düşündüğünü de ifade etmişti.

müzik yasağı bitiyor mu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Memur-Sen AKUT Ekibinin Tanıtım ve Akreditasyon Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Soylu, "Yarın tüm Türkiye'de, okullarda kıymetli bir tatbikatımız var. İnşallah yarın 81 ilde vali, kaymakam, il eğitim müdürlerimizle ve öğrencilerle bir tatbikat yapacağız" ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN SOYLU: KONUYU DEĞERLENDİRECEĞİZ

Soylu, saat 24.00'ten sonra müzik yasağı hakkındaysa, 'Kültür Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı'mızla konuyu değerlendireceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.

müzik yasağı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca