Müzik yasağı kalkacak mı? Bakan Soylu yanıtladı

Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığı koronavirüs

Saat 24.00'ten sonra müzik yasağı uygulamasına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi. Soylu, 4 bakanlığın ortak çalışma yaptığını ve sonucu kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan yasaklarının büyük bölümü gevşetilmesine rağmen gece müzik yasağıyla ilgili kısıtlama devam ediyor. Konuyla ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şunları ifade etti: 

Alkolün de tesiriyle bu temas meselesinin daha fazla oluşabileceği için tedbirler alındı. Kimisi yasaklar koydu. Biz de bunlara benzer değil ama bunlarla aynı sonucu doğurabilecek, bu etkiden arındırabilecek tedbirler manzumesi ortaya koyduk. Bu da tedbirdi. Şimdi pandeminin sonu gibi gözüküyor.

Burada Sağlık, Kültür ve Turizm, Çevre ve Şehircilik ve İçişleri çalışma yapıyoruz. Çalışmanın sonucu paylaşılacak. İçeride nasıl olacak, ses nasıl olacak, teknik ekip bize getirecekler. Bizim söylediğimiz bu çerçeve içinde Bakanlıklar içinde öneri getirecekler biz de değerlendireceğiz. Yakında çalışma gelir, değerlendirme ortaya konulur.

 

Kaynak: Haber Global TV

müzik yasağı çişleri Bakanı Süleyman Soylu