Murat Karayalçın'la görüşen Özgür Özel'den flaş açıklama: MYK toplantılarına katılmayacağım

CHP Özgür Özel
Murat Karayalçın'la görüşen Özgür Özel'den flaş açıklama: MYK toplantılarına katılmayacağım

CHP genel başkan adaylığını açıklamasının ardından ilk ziyaretini Murat Karayalçın'a yapan Özgür Özel, acil bir durum olmadıkça MYK'ya katılmayacağını söyledi.

Genel başkanlık için aday olduğunu açıklayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile görüştü.

İki siyasetçi görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Murat Karayalçın, adaylıklarını açıklayan Özgür Özel ve Örsan Öymen'e tebrik mektubu gönderdiğini, Özgür Özel'in kendisini ziyaret ettiğini belirtti. Karayalçın, "CHP'de yapılması gereken düzenlemeleri, Türkiye siyasetini, yerel seçimlerin önemini bir sohbet ortamında değerlendirdik. Özel, benim çok sevdiğim, beğendiğim bir parti yöneticimiz. Kendisiyle böyle bir görüşme yapmaktan memnuniyet duydum" dedi.

Cuma günü yaptığı açıklamayla CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladığını hatırlatan Özel, Karayalçın ile fikir alışverişinde bulunduklarını açıkladı. Önümüzdeki süreçte Hikmet Çetin ve Altan Öymen'i de ziyaret edeceğini söyleyen Özel,  partide işleyen sürece ilişkin de şunları ifade etti:

"Merkez Yönetim Kurulu toplantılarına vekaletimi yürüten grup başkanvekili arkadaşlarım katılıyor, katılmaya devam edecekler. Çok özel bir gereklilik ortaya çıkmadıkça ben bundan sonraki süreçte de böyle devam edecek." 

Kaynak: Haber Global TV

CHP Özgür Özel murat karayalçın