MSB'den acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

İSTANBUL/HABER MERKEZİ
Milli Savunma Bakanlığı Şehit Gündem haberleri
MSB'den acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucu yaralanan, Ulş. Söz. Er Adem KEL'in yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve şehit olduğu bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucu yaralanan, Ulş. Söz. Er Adem KEL'in yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve şehit olduğu bildirildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"3’üncü Komd. Tug. K. lığınca 13 Şubat 2024 tarihinde, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucunda yaralanan, Ulş. Söz. Er Adem KEL derhal Şırnak Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

MSB'den acı haber: Bir askerimiz şehit oldu - Resim : 1

ACI HABER YÜREK YAKTI

Hakkari- Şırnak Otoyolu'nda, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazasında yaralanan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Kel'in Arpalıuşağı Mahallesi'ndeki evine gelen askeri heyet, acı haberi baba Mehmet ve anne Fatma Kel'e verdi.

Oğullarının şehadet haberinin ardından fenalaşan Kel çiftine hazırda bekletilen sağlık ekibi müdahale etti.

Türk bayrakları asılan şehidin baba evine, yakınları ve komşuları taziye için akın etti. Bekar olduğu öğrenilen şehidin yarın memleketinde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

MSB'den acı haber: Bir askerimiz şehit oldu - Resim : 2