MHP Lideri Bahçeli'den flaş "Yunanistan" açıklaması: Cumhurbaşkanımız doğru söylemiş, Ege Denizi'ni aşmak çok kolay

Sivas MHP Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan yunanistan Gündem haberleri
MHP Lideri Bahçeli'den flaş "Yunanistan" açıklaması: Cumhurbaşkanımız doğru söylemiş, Ege Denizi'ni aşmak çok kolay

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Sivas mitinginin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yunanistan için “Bir gece ansızın gelebiliriz” sözlerini değerlendiren Bahçeli, “Cumhurbaşkanımız doğru söylemiş Ege Denizi’ni aşmak çok kolay” diye konuştu.

Açıklamayı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı.

Sivas mitinginin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yunanistan için “Bir gece ansızın gelebiliriz” sözlerini değerlendirdi.

Devlet Bahçeli, “Cumhurbaşkanımız doğru söylemiş Ege Denizi’ni aşmak çok kolay” dedi.

Bahçeli, partisince Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingin ardından Ankara'ya giderken yol üzerindeki bir tesiste gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan'a yönelik sözlerinin hatırlatılması üzerine Bahçeli, "Doğru söylemiş, Ege Denizi'ni aşmak çok kolay." diye cevap verdi.

Bahçeli, daha sonra Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST KARADENİZ 2022'de yaptığı konuşmada, "Ey Yunan, bak tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur, ağır. Yunanistan'a bizim tek cümlemiz var, İzmir'i unutma." ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

MHP Devlet Bahçeli cumhurbaşkanı erdoğan Yunanistan sivas