Meteoroloji duyurdu: Hava sıcaklıklarındaki düşüş devam edecek, sıfır dereceye kadar inecek

İHA
Gündem haberleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü eskişehir hava durumu
Meteoroloji duyurdu: Hava sıcaklıklarındaki düşüş devam edecek, sıfır dereceye kadar inecek

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Eskişehir'de birkaç gündür düşüşte olan hava sıcaklıkları bazı ilçelerde sıfır dereceye kadar inecek.

Meteoroloji, Eskişehir'de hava sıcaklıklarındaki düşüşün devam edeceğini, sıcaklığın bazı ilçelerde sıfır dereceye kadar ineceğini duyurdu.

Eskişehir'de birkaç gündür düşüşe geçen hava sıcaklıklarının bazı ilçelerde sıfır dereceye kadar inmesi bekleniyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından paylaşılan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin tahmin ediliyor. Birkaç gündür azalan hava sıcaklığının 2 ila 5 derece daha azalması bekleniyor. Rüzgarın ise kuzey ve batılı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği öngörülüyor. Eskişehir'de en düşük hava sıcaklığının sıfır derece ile Alpu ve İnönü ilçelerinde olacağı değerlendiriliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 5 günlük güncel hava tahmin raporuna göre, Ramazan Bayramı günlerinde sadece Eskişehir'de değil yurt genelinde birçok kentte sağanak yağış ve soğuk hava bekleniyor. Yurdun İç Anadolu, Doğu Karadeniz ve Batı Karadeniz bölgeleri genelinde soğuk hava ve yer yer bölgesel kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.