Meral Akşener: Partimiz üzerinden tasarlanan oyun...

İYİ Parti Meral Akşener TBMM
Meral Akşener: Partimiz üzerinden tasarlanan oyun...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisindeki istifa depremlerine ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İYİ Parti teşkilatların yanı sıra milletvekillerinin de istifa kararı alması deprem etkisini yaratırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den sosyal medya üzerinden mesajlar geldi.

Akşener, "Biliyorum ki İYİ Parti olarak çizdiğimiz rotadan rahatsız olmayan yok...

Ama partimizin üzerinde tasarlanan tüm oyunları bozacağımızı da çok iyi biliyorum!

Linçle, mobbingle, namertlikle bizi yolumuzdan döndürmek isteyenlere geçit vermeyeceğimizi de çok iyi biliyorum!" dedi.

GRUP TOPLANTISINDAKİ MESAJLARI

Geçen hafta partisinin TBMM grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, istifa ve ittifak tartışmalarına yanıt vererek, "+1'e sıkıştırılıp, birilerine kazandırmak yerine; hür ve dik duracak, sadece milletimize kazandıracağız. Birbirinden beslenen, kayıkçı siyasetine karşı; milletimize, yeni bir tercih, yeni bir yol, yeni bir gelecek sunacağız" dedi.

81 İLDE ADAY MESAJI VERMİŞTİ

Akşener, grup toplantısında şunları söylemişti:

"Şucu bucu edebiyatı, milletin taleplerinin önüne geçti. Rekabetsizliğin getirdiği vasatlığın, kaybedeni de, doğal olarak, milletimiz oldu. Belediyeleri, idari ve mali açıdan güçsüz bırakarak; yerel hizmetlerde aksamaya, kamusal kaynakların, boşa harcanmasına, yönetimde liyakatsizliğe, kayırmacılığa, gizliliğe ve yozlaşmaya neden oldular.

Can güvenliğinden, hizmetten ve kaliteden önce; nüfus ticaretine, ranta, ve paraya odaklı, milletten kopuk bir belediyecilik anlayışı inşa ettiler. Yönetimde, yerel sorunlara ilgi azaldı. Siyasal temsildeki adaletsizlik, giderek büyüdü. Bankamatik memurları çoğalırken; Milletimiz, karar alma ve uygulama süreçlerinden, daha çok dışlandı.

Ve tabii ki, yerel demokrasi de, giderek zayıfladı. İşte bu tablo karşısında, biz, İYİ Parti olarak; Türk demokrasinin, tıkanan tüm yollarını açmaya; Ve Türkiye'de, önce yerelde, sonra da merkezi yönetimde, gerçek bir sıçramayı, başlatmaya geliyoruz. 2024 yerel seçimlerine girerken; 81 ilde, milletimize, liyakatli adaylarımız, kadrolarımız, ve çözümlerimizle birlikte; iyi belediyecilik vizyonumuzu da sunuyoruz."

Kaynak: Haber Global TV