Marketteki iğrenç olay! O sapık için 15 yıl hapsi istendi

İstanbul

İstanbul'da bir tacizci markette alışveriş yapan 11 yaşındaki çocuğu istismar etti. Market çalışanları durumu güvenlik kamerasından fark etti, şüpheli tutuklandı. 47 yaşındaki tacizci için 15 yıl hapis cezası istendi.

İstanbul Esenler'de bir iş yerinde S.D.'ye (11) cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen ve  "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklanan şüpheli A.Ö'nün (47) 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede sanık A.Ö'nün 29 Kasım’da Esenler’de bulunan bir markete gittiği ve marketin içinde 11 yaşındaki mağdur çocuğa cinsel istismarda bulunduğu belirtildi.

OLAY KAMERA KAYITLARINDAN FARK EDİLDİ

İddianamede sanığın çocuğa 10 lira verdiği kaydedilerek cinsel istismar eylemini sürdürdüğü ve mağdur çocuğu market çıkışında beklediği ifade edildi. Çocuğun market çıkışında koşarak eve gittiği, korkusundan olayları kimseye söyleyemediği ve bir süre sonra market çalışanlarının kamera kayıtlarından durumu görüp polise ihbar etmesi üzerine olayın ortaya çıktığı belirtildi.

Kaynak: DHA

İstanbul