Mantardan zehirlenen akrabasını hastaneye götürürken kaza yaptı: 1'i ağır, 3 yaralı

kilis Yaşam Haberleri
Mantardan zehirlenen akrabasını hastaneye götürürken kaza yaptı: 1'i ağır, 3 yaralı

Kilis Musabeyli'de yediği mantardan zehirlenen akrabasını hastaneye götüren kişinin kaza yapması sonucu 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Körahmethüyüğü Hüseyinoğlu Caddesi'nde meydana geldi. E.Ç. yönetimindeki 50 FA 321 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 15 metrelik şarampole yuvarlandı.

Otomobilde bulunan B.Ç., S.Ç. ve E.Ç yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Yaralılar, ekiplerce Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yediği mantardan zehirlenen S.Ç.’nin durumunun ağır olduğu bildirilirken, otomobil sürücüsü E.Ç.’nin ehliyetinin olmadığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İNTERNETTEN TANIŞTIĞI 3 KİŞİYİ EVİNE ÇAĞIRDI, KABUSU YAŞADI

Tekirdağ'da M.O. , sosyal medyadan tanışıp, evine davet ettiği M.K., C.P.K. ve E.İ.'nin bıçaklı, muştalı tehdidi ile 70 bin TL kredi çekti. Şikayet sonrası gözaltına alınan 3 şüpheli, tutuklandı.

Çerkezköy ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yaşayan M.O. (27), sosyal medyadaki arkadaşlık sitesinden tanıştığı M.K. (23), C.P.K. (19) ve E.İ.'yi  (19)evine davet etti. Eve gelen 3 kişi, M.O. ile bir süre sohbet ettikten sonra bıçak ve muşta ile tehdit ederek, telefon bankacılığı üzerinden 70 bin lira kredi çektirdi.

 Para hesaplarına geçen 3 kişi, iddiaya göre; M.O.'ya cinsel tacizde bulunduktan sonra evden ayrıldı. M.O., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, 3 kişi hakkında şikayetçi oldu. Polis, M.K., C.P.K. ve E.İ.'yi, saklandıkları evde yakalayıp, gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, 'nitelikli yağma' suçundan tutuklandı.

 

Kaynak: İHA