Mansur Yavaş'ı konuşturmamak için dakikalarca masaya vuran meclis üyesinin görüntüleri ortaya çıktı

haberler Mansur Yavaş

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde geçen nisan ayında yaşanan gergin anların yeni görüntüsü çıktı. AK Partili meclis üyesi Ali İhsan Ölmez'in Yavaş'ın konuşmasını engellemek için masaya dakikalarca vurduğu anlar kameralara yansıdı.

Mansur Yavaş'ın konuşmasının engellenmeye çalışılması üzerine " “Ben kabile gibi yönetsem burada konuşamazsınız. Sabahlara kadar hakaret edin, iftira atın. Siyasi ahlaka yakışmayan, dedikodu üreten, ‘Duyduk’, ‘Tahmin ediyoruz’, 'Biliyoruz’ kelimeleriyle başlayan iftira dolu cümleler kurun. Fitne peşine düşün, hakaretler edin.

Bunu yapanlar küçük bir siyasetin küçük bir versiyonu olmaktan asla öteye geçemeyeceklerdir. Sevgili Ankaralılar, bunlar konuşuyorlar, hakaret ediyorlar ama ben cevap vereceğim zaman duymak istemiyorlar. Ankara halkı duysun ve kararını versin” dediği anlar da videoda yer aldı.


Ali İhsan Ölmez kimdir?


Ali İhsan Ölmez 1958 yılında Sivas'ta doğdu. Lise mezuniyetinin arından Marmara Üniversitesi'nde eğitimini sürdüren Ölmez, İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Vatani görevini İzmir'de yedek subay olarak tamamladı.

Ölmez, dokuz yıl eğitimci olarak çalıştı. 1994 yılından itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin farklı kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulundu. 2004 yılından bu yana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve 2009 yılı itibariyle Meclis Başkan Vekilliği görevini yürüttü.

Evli ve iki çocuk babası olan Ölmez, Arapça ve İngilizce bilmektedir.
Ali İhsan Ölmez, Melih Gökçek'in istifasının ardından, seçimler yapılana dek Belediye Başkanlığı'na vekalet etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Mansur Yavaş