Mansur Yavaş esnaf ziyaretinde yaşlı adama böyle cevap verdi...

İBB Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Van

Van’da esnaf ziyareti yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a seslenen bir vatandaş, “Başkanım siz oy zamanında gelip bize bakıyorsunuz” dedi. Mansur Yavaş yaşlı adamın kendisine söylediklerine işte böyle cevap verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyet Van’da Cumhuriyet ve Maraş caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Mansur Yavaş ile yaşlı adamın ilginç diyaloğu böyle görüntülendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Van ziyareti esnasında vatandaşlar ile yürürken, yaşlı bir adam Mansur Yavaş'ın yanına gelip seslenerek, ''Başkanım siz oy zamanında gelip bize bakıyorsunuz'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise yaşlı adama, ''Biz oya gelmedik ben belediye başkanıyım'' şeklinde cevap verdi.

Esnaf ziyareti gerçekleştiren CHP’li belediye başkanları kente gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamak üzere Van Ferit Melen Havalimanına geçti.

Kaynak: İHA

Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Van