Mansimov'dan itiraf gibi Sedat Peker açıklaması

FETÖ'ye yardımla suçlanan iş insanı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'nun şimdi de suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilişkisi ortaya çıktı.

Mübariz Mansimov Gurbanoğlu Azerbaycan'daki bir Youtube kanalına konuştu. Sözleri itiraf niteliğindeydi. Sedat Peker'e destek çıktı. Peker'in cezaevindeyken kendisine yardımcı olduğunu söyledi.

Terör örgütü FETÖ'yle ilişki kurdu, servetine servet kattı. Şimdi de FETÖ gibi Türkiye devletini ve üst düzey yöneticilerini mesnetsiz iddialarıyla hedef alan suç örgütü lideri Sedat Peker ile ilişkisi gün yüzüne çıktı.

Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, FETÖ'ye yardımdan tutuklandı. 5 yıl hapis cezası aldı. Suç örgütlerinin göbeğindeki isim Gurbanoğlu, Azerbaycan'da yayın yapan bir Youtube kanalının sorularını yanıtladı. FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile irtibatının ardından bu sefer de kırmızı bültenle tüm dünyada aranan Sedat Peker ile ilişkisi gözler önüne serildi. İtiraf niteliğindeki açıklamalarıyla Peker'in yalanlarına arka çıktı.

Gurbanoğlu, Türkiye devletini ve üst düzey yöneticilerini uluslararası arenada karalayan Sedat Peker'e "milliyetçidir" diyerek sahip çıktı, övgüler yağdırdı. 

Mansimov, FETÖ'yle ilişkisi nedeniyle cezaevindeyken Sedat Peker'in kendisine yardım eli uzattığını kabul etti. Hapisteyken kendisine avukat gönderdiğini söyledi. 

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'nu koruduğu da ortaya çıktı.

Gurbanoğlu yaptığı açıklamada "Bir de o zamanlar 'Onu öldürmek istiyorlar, dikkat etsin' diye haber yolladı." dedi.

Mansimov hapisten çıktıktan sonra Sedat Peker'in kendisini arayıp 'Geçmiş olsun' dediğini de söyledi. 

Mansimov'un bu açıklamaları bir gerçeği yeniden ortaya koydu. FETÖ'cüler cezaevinden çıktıklarında Türkiye'ye karşı eylemlere kaldıkları yerden devam ediyor. Teröristlerle ve suç örgütleriyle kol kola girerek Türkiye devletini hedef alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Mübariz Mansimov Gurbanoğlu Sedat Peker FETÖ