Manisa'da şüpheli ölüm: Mısır tarlasında ölü bulundu

Manisa Hayatını kaybetti Gündem haberleri
Manisa'da şüpheli ölüm: Mısır tarlasında ölü bulundu

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir çiftçi mısır tarlasında traktörün yanında ölü olarak bulundu.

Manisa'da bir çiftçi mısır tarlasında ölü olarak bulundu. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen 67 yaşındaki adamın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. 

Olay, Salihli’ye bağlı Karapınar Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi Asfalıbük mevkiinde bulunan mısır tarlasında, traktörün yanında, bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, çiftçi İlhan Yaşar’ın (67) hayatını kaybettiğini belirledi. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Yaşar’ın cenazesi, otopsi için Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Salihli’nin Emirhacılı Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen İlhan Yaşar’ın ani ölümü, yakınlarını ve mahalle halkını yasa boğdu.

MUĞLA'DA ŞÜPHELI ÖLÜM: BELEDIYE AMBULANSININ ŞOFÖRÜ ÖLÜ BULUNDU


Muğla'nın Menteşe ilçesinde Kışla Parkı yanında bulunan erkek cesedin kimliği belirlendi. Cansız bedeni bulunan erkek şahsın Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü'nde ambulans şoförü olarak çalışan 37 yaşındaki Gürbüz Ceylan olduğu tespit edildi.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan erkek cesedinin kimliği tespit edildi. Cesedin Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde ambulans şoförü olarak çalışmakta olan 37 yaşındaki Gürbüz Ceylan olduğu tespit edildi. Polis ekiplerince olaya ilişkin başlatılan inceleme devam ediyor. 

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan erkek cesedinin kimliği tespit edildi. Cesedin Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde ambulans şoförü olarak çalışmakta olan 37 yaşındaki Gürbüz Ceylan olduğu tespit edildi.

Polis ekiplerince olaya ilişkin başlatılan inceleme devam ediyor. 

 

 

Kaynak: İHA