Kritik atama kararları Resmi Gazete'de

Kritik atama kararları Resmi Gazete'de

Atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, Bütçe Genel Müdürü İsa Atçeken, Başkan Yardımcılığına, Plan ve Programlar Genel Müdürü Kutluhan Taşkın, Başkan Yardımcılığına, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Abdullah Rıdvan Ağaoğlu atandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Salih Sevim görevden alınarak yerine Feyza İleri atandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan Artvin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Katip Çiçek, Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ali Serkan Savaş, Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Araş, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atandı.Meteoroloji Genel Müdürlüğünde açık bulunan 16. Bölge Müdürlüğüne Mesut Demircan atandı.GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ DEĞİŞTİ 

Güney Afrika Cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Elif Çomoğlu Ülgen merkeze alınarak yerine Yurtdışında Yaşayan Vatandaşlar ve Emlak Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Kandaş atandı.

Kaynak: Haber Global TV