Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı başladı

Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı başladı

Koronavirüs kısıtlamalarıyla ilgili bazı yeni kararların alınmasının beklendiği Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı başladı. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 16.05'te başladı.

Kabine toplantısında en önemli gündem maddelerinden birisi koronavirüs salgınında uygulanan kısıtlamalar olacak. Kısıtlamaların esnetilip esnetilmeyeceği sorusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, toplantı sonrasında yapacağı konuşmada yanıt bulacak.

ERDOĞAN KABİNE TOPLANTISINI İŞARET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'daki AK Parti İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Salgın şartlarının insanımızı çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya bıraktığını biliyoruz. Devlet olarak hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmadık. Aşılamada 5 milyon 200 bini bulduk ve yoğun bir şekilde de kampanyamız devam ediyor. O çok büyük olduğunu söyleyenlerin falan böyle bir durumu yok ama biz başardık. Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız" dedi. 

Kaynak: Haber Global TV

Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs Koronavirüs salgını koronavirüs haberleri sokağa çıkma yasağı kalkacak mı