Kastamonu'da bir köy alevlere teslim oldu!

Kastamonu Gündem haberleri son dakika
Kastamonu'da bir köy alevlere teslim oldu!

Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı Yağcılar köyünde çıkan yangında ilk belirlemelere göre, 40 ev ile ahır alevlere teslim oldu.

Son dakika haberi...

Kastamonu'nun Tosya ilçesin bağlı Yağcılar köyünde, saat 15.00 sıralarında elektrik tellerindeki kısa devre nedeniyle yangın çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılarak, evlere sıçradı.

Köylüler evlerden uzaklaşırken, ihbarla bölgeye itfaiye ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

KÖYDE 230 HANE VAR

Alevlere müdahale için yangın söndürme helikopteri de talep edildi.  Yağcılar köyü muhtarı Osman Namlı, "Köyde 230 hane var, şu an 40'ında yangın var. Halen de devam ediyor. Önünü alamadılar" dedi. 

Kastamonu'da bir köy alevlere teslim oldu! - Resim : 1

ÇOCUKLAR ÇAKMAKLA OYNARKEN YANGIN ÇIKARDI

Samsun'un Canik ilçesi ilçesine bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi Olcaytu Sokak'taki 3 katlı binanın giriş katında, saat 10.00 sıralarında yangın çıktı.

İddiaya göre çakmak ile oynayan çocukların tutuşturduğu kanepeden alevler yükselirken, Aysel Uysal, çocukları Kemal Uysal (2), Buğlem Uysal (3) ve Mehmet Uysal (7) ile komşuları Bahar Kurt evde mahsur kaldı.

Kastamonu'da bir köy alevlere teslim oldu! - Resim : 3

5 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Anne Uysal ile Bahar Kurt kendi imkanları ile evden çıkarken, çocukları mahalle sakinleri kurtardı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince yangın söndürülürken, dumandan etkilenen 5 kişi hastaneye götürüldü. Durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Kaynak: DHA