İstanbul'da alarm! Kimyasal madde deposu alev alev yandı

İstanbul Gündem haberleri

İstanbul Küçükçekmece'de kimyasal maddelerin bulunduğu depoda yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin bir buçuk saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kimyasal atık ayrıştırma tesisinde çıkan yangın ise itfaiyenin 1 saatlik müdahalesi ile söndürüldü.

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi’nde bulunan bir kimyasal deposunda saat 13.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodaki yangını görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede büyüyen yangında tüm depoyu alevler kapladı.

Yan binaya da sıçrayan yangına, itfaiye ekipleri hemen müdahale etti. Depodaki kimyasal maddelerin de etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın yaklaşık 1 buçukluk saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. 

İstanbul'da alarm! Kimyasal madde deposu alev alev yandı - Resim : 1

ANKARA'DA ATIK AYRIŞTIRMA MERKEZİNDE YANGIN

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 1'inci Cadde'deki tek katlı kimyasal atık ayrıştırma merkezinde, sabah saatlerinde yangın çıktı.

İstanbul'da alarm! Kimyasal madde deposu alev alev yandı - Resim : 2

İş yerindeki atıkların tutuşması sonucu yangın, kısa sürede yayıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin 1 saatlik müdahalesi ile söndürüldü.

Yoğun dumandan etkilenen 1 iş yeri çalışanı, sağlık görevlilerince ayakta tedavi edildi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: Ajanslar

İstanbul küçükçekmece itfaiye