Karabük’te 3 ayrı trafik kazası: 2’si çocuk 7 yaralı

Trafik kazası Karabük Gündem haberleri
Karabük’te 3 ayrı trafik kazası: 2’si çocuk 7 yaralı

Karabük'te art arda 3 ayrı trafik kazası meydana geldi. 2’si çocuk olmak üzere 7 kişi yaralandı.

"YOLA FIRLAYAN KÖPEK KAZALARA NEDEN OLDU"

Edinilen bilgiye göre ilk kaza Karabük-Yenice karayolu Yeşilköy Arıtma Tesisi yakınlarında meydana geldi. Karabük’ten Yenice istikametine seyir halinde olan N.C. idaresindeki otomobil, yola fırlayan köpeği görünce durdu, bu sırada arkadan gelen T.B. idaresindeki otomobilin çarpması sonucu hasar meydana geldi.

Yine aynı istikamet yönüne seyreden O.N. idaresindeki hafif ticari araç, kaza yapan araçları fark edince direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan çıkıp takla attı. İhbar üzerine kaza yerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edilirken takla atan araçta sürücü O.N. ile yanında bulunan eşi ve çocukları yaralandı. Yaralılar diğer sürücülerin yardımı ile araçtan çıkarılarak ambulanslarla Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karabük’te 3 ayrı trafik kazası: 2’si çocuk 7 yaralı - Resim : 1

BARİYERLERE ÇARPIP METRELERCE TAKLA ATTI

Kentte meydana gelen diğer kaza ise Karabük-Bartın karayolu Kirkille mevkiinde meydana geldi. Bartın istikametinden Karabük’e seyreden S.G. idaresindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile araç metrelerce taklalar attıktan sonra durdu. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı sonucu olay yerine 112, AFAD, İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içinde sıkışan sürücü S.G. ile yanında bulunan eşi N.G., ekipler tarafından çıkarılarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada aracın motor ve lastikleri koparken, trafik ekipleri tahkikat başlattı.

 

Kaynak: İHA

Karabük trafik kazası