Kamyon çarpınca, araçlar yolda metrelerce böyle kaydı!

Bodrum Gündem haberleri Trafik kazası Muğla

Muğla'nın Milas ilçesinde yağışlı hava zincirleme kazayı da beraberinde getirdi. İşte kaza böyle geldi...

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazası güvenlik kamerasına yansırken, kamyonun çarptığı ve kazaya karışan diğer araç yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda metrelerce kayarak durabildi.

Zincirleme trafik kazası, Yatağan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 KM 0079 plakalı, zincir mağazaya ait bir kamyon, aynı istikamette ilerleyen ve petrol istasyonuna girmeye çalışan 48 KR 317 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, sol şeritte seyir halindeki 09K 88 59 plakalı başka bir otomobile çarptı.

SORUŞTURMA AÇILDI

Kazada iki otomobil yağış nedeniyle kayganlaşan yolda metrelerce kaydıktan sonra durabildi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle Yatağan Bulvarı bir süre trafiğe kapalı kalırken, araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAZA ANI ANBEAN KAMERADA

Üç araçlı zincirleme trafik kazası bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde kamyonun önündeki araca çarpması ve kazaya karışan araçların metrelerce kayarak durması yer alıyor.

BODRUM- MİLAS KARA YOLU ÜZERİNDE KAZA: 1ÖLÜ

Bodrum-Milas kara yolu üzerinde meydana gelen diğer bir  kazada, otomobil otobüsün altında kaldı, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Milas’tan Bodrum yönüne doğru seyir halindeki 48 DC 747 plakalı bir otomobil, aynı yönde ilerleyen 31 HM 081 plakalı otobüsle çarpıştı. Adabükü kavşağında meydana gelen kazada otobüsün altından kalan ve daha sonra taklalar atarak karşı şeride geçen otomobili hurdaya döndü. Otomobilin içerisinde bulunan Tuncay Taylan, Ünal Tolun, Ahmet Zeybek yaralanırken, Hüseyin Dursun (64) olay yerinde hayatını kaybetti. 

Kaza sonrası yapılan ihbar üzerine çok sayıda sağlık ve trafik ekibi olay yerine sevk edildi. Ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, yol trafiğe tek taraflı olarak kapatıldı. Trafik ekipleri kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Ölen kişinin cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı. Yaralı olan 3 kişinin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Kazada ölen Hüseyin Dursun’un Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İslami İlimler Fakülte Sekreteri olduğu öğrenildi. Yolcu otobüsünün ise Hatay’dan Bodrum’a gittiği öğrenildi.

 

Kaynak: İHA