Katliam gibi kaza... Otomobil kamyonla çarpıştı: Anne, baba ve 2 çocuğu feci şekilde öldü

Konya Şırnak Trafik kazası

Konya'da otomobil ile kamyonun çarpıştığı kazada Hasan Işıkgün, eşi Nur Işıkgün, çocukları 3 yaşındaki Gülbahar ile 9 aylık Fatma Işıkgün hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Akören ilçesi ile Yalıhüyük ilçesi arasındaki kara yolunda meydana geldi.

Emre Çakar yönetimindeki otomobil, Mehmet Emin A.'nın kullandığı  pancar yüklü kamyonla çarpıştı. İhbarla olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler, otomobildeki Hasan Işıkgün (25), eşi Nur Işıkgün (20), çocukları Gülbahar (3) ile 9 aylık Fatma Işıkgün'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Emre Çakar da ambulansla Akören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cenazeler Konya Şehir Hastanesi'ne götürülürken, kamyon şoförü Mehmet Emin A. gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Katliam gibi kaza... Otomobil kamyonla çarpıştı:  Anne, baba ve 2 çocuğu feci şekilde öldü - Resim : 1

ŞIRNAK’TA TIR İLE TAKSİ ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 5 YARALI

Şırnak’ın Silopi ilçesinde tır ile taksinin çarpışması sonucu biri Irak uyruklu 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Dün akşam saatlerinde Silopi’den Habur Sınır Kapısına doğru seyir halindeki A.Y. idaresindeki taksiye, F.T. idaresindeki plakası öğrenilemeyen tır arkadan çarptı. Kazada taksideki 5’i Irak uyruklu 7 kişi yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalenin ardından Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınan yaralılardan Irak uyruklu Eyüp Ahmet (47) ile Mardin nüfusuna kayıtlı Nevzat Çınar (42), doktorların tüm müdahalesine karşın hayatını kaybetti.

Katliam gibi kaza... Otomobil kamyonla çarpıştı:  Anne, baba ve 2 çocuğu feci şekilde öldü - Resim : 2

Yaralı 4 Irak uyrukludan biri de Elazığ’a sevk edildi. Tır sürücüsü F.T. ile tedavisi tamamlanan taksi şoförü A.Y. gözaltına alındı. Ölen 2 kişinin cenazesi ise otopsi için Adli Tıp morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA