Kamu personelinin yurt dışına çıkışına sınırlama geliyor

Kamu personelinin yurt dışına çıkışına sınırlama geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kamu personelinin bu dönemde zorunlu olmadıkça yurt dışına çıkmamasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir genelgesinin bugün yayınlanabileceğini belirtti. Koca, okulların tatil edilip edilmemesi hakkında da konuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki koronavirüs önlemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Koca, kamu personelinin bu dönemde zorunlu olmadıkça yurt dışına çıkmamasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir genelgesinin bugün yayınlanabileceğini belirtti.

OKULLARIN TATİL EDİLİP EDİLMEMESİ MEB İLE GÖRÜŞÜLECEK

Sağlık Bakanı Koca ayrıca, okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığıyla önümüzdeki günlerde görüşüleceğini bildirdi.

MEB'DEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE "KORONAVİRÜS" UYARISI

Bakan Koca, koronavirüsle ilgili yaptığı bilgilendirme toplantısında “Salgının şu anda Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek. Şu an sadece şunu söyleyebiliriz bu virüs tespit edilebilmiş değil” ifadesini kullanmıştı.

SALGINININ ŞU ANDA TÜRKİYE'DE OLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK

Koca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise, Türkiye ziyaretinden sonra yeni tip koronavirüs tanısı konulduğu belirtilen 86 yaşındaki ABD vatandaşının Türkiye'yi ziyaret etmediğini, 3 Mart'ta İstanbul aktarmalı Tiran'dan Washington'a gittiğini açıklamıştı.

son dakika son dakika haber