Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binasında hırsızlık! 3 kişi bekçiler tarafından suçüstü yakalandı

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan ve Google'da 'dünyanın en saçma binası' aramasında ilk sırada çıkmasıyla ün kazanan binada hırsızlık girişimi yaşandı.

Kahramanmaraş'ta Google arama motoruna 'dünyanın en saçma binası' yazıldığında ilk sırada çıkan İl Özel İdare İş Merkezi binasında bulunan iş yerlerinin  kapı, kalorifer petekleri, pencere ve demir aksamları çalınmak istendi. Şahıslar bekçiler tarafından yakalandı. 

SESLER GELİNCE FARK EDİLDİLER

Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Trabzon Bulvarı'ndaki binadan gelen sesler ve bina dışında kamyonete yüklenen eşyaların fark edilmesi mahalle bekçilerini harekete geçirdi. 

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binasında hırsızlık! 3 kişi bekçiler tarafından suçüstü yakalandı - Resim : 1

3 KİŞİYE SUÇÜSTÜ

Mahalle bekçileri, iş yerlerinin kapı, kalorifer petekleri, pencere ve demir aksamlarını çalan 2’si 18 yaşından küçük 3 kişiyi suçüstü yakaladı.

Hırsızlık olayını gerçekleştiren Abdullah S.’nin 6 kapı, 10 kalorifer peteği, 6 pencere, demir aksamlar ve vanaları çalıp kamyonete yüklerken 18 yaşından küçük çocukları hamal olarak kullandığı belirlendi. Zanlıların olay yerine tartı aleti getirip çaldıkları eşyaları tarttıkları belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binasında hırsızlık! 3 kişi bekçiler tarafından suçüstü yakalandı - Resim : 2

YIKIM KARARI VERİLMİŞTİ

Ünlü bina için yıkım kararı verilmişti. Binanın Kurban Bayramı sonrası yıkımına başlanacak.

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binasında hırsızlık! 3 kişi bekçiler tarafından suçüstü yakalandı - Resim : 3

Kaynak: İHA

kahramanmaraş dulkadiroğlu ilçesi Dünyanın en saçma binası Google