İYİ Partili Yılmaz'dan Resmi Gazete açıklaması: Söylediğim söz operasyon yapılmasını engelledi

İYİ Parti AK Parti
İYİ Partili Yılmaz'dan Resmi Gazete açıklaması: Söylediğim söz operasyon yapılmasını engelledi

AK Parti Milletvekili Öztürk tarafından Resmi Gazete'yle ilgili geçen hafta yaptığı açıklamanın "Sorumsuzca yapılan bir açıklama" şeklinde değerlendirilmesinin üzerine İYİ Parti Milletvekili Yılmaz, "O gece bir operasyon yapılacaktı ama söylediğim söz operasyonun yapılmasını engelledi" dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk Sağlık Bakanlığının 2022 yılı bütçesi görüşmeleri sırasında İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz'ın geçen hafta cuma günü Resmi Gazete'yi takip etme tavsiyesinde bulunduğunu hatırlatarak, herhangi bir şey yaşanmadığını dile getirdi.

Öztürk, "Sorumsuzca yapılmış bir açıklama piyasalarda epey çalkantılara neden oldu." diye konuştu.

Bunun üzerine Durmuş Yılmaz söz isteyerek, "Ortada bir belirsizlik var ve bu belirsizlik ülkenin parası üzerinde olumsuz etki yapıyor. Dediğim gibi herhangi bir duyumum yok. Sadece Merkez Bankası ile ilgili yapılan operasyonlardan hareketle o gece bir operasyon yapılacaktı, bu söylediğim söz, bu operasyonun yapılmasını engelledi ama hala ortadan kaldırmadı. Dolayısıyla burada yapılması gereken şey, bu yönetsel belirsizliğin ortadan kaldırılması." dedi.

 

 

Kaynak: AA

Ak Parti AK Parti haberleri durmuş yılmaz