İYİ Partili Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt: Bir kişi öyle dedi diye büyük camianın kalbini kıramam

HABER MERKEZİ
Gündem haberleri İYİ Parti AK Parti MHP Devlet Bahçeli

İYİ Partili Dervişoğlu, MHP lideri Bahçeli'nin "İhaneti tebrik etmek bizim kitabımızda yazmaz" sözlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak "Tebrik beklemedim. Kendi tercihidir. Bir kişi öyle dedi diye büyük camianın kalbini kıramam" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin TBMM grup toplantısında "İYİ Parti Kurultayında neden tebrik etmediğimi hepinizin huzurunda söylüyorum; ihaneti tebrik etmek bizim kitabımızda yazmaz." sözlerine ilişkin İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu yanıt verdi.

Dervişoğlu'nun açıklamaları şöyle: 

Tebrik beklemedim. Kendi tercihidir. Kişilerle olan hukukumu onlara bakara oluşturmuyorum. Söyleyebilir. Polemik yapmak için gelmedim. Millete hizmet etmek için geldim. Yanlışlarımız da olacaktır. Ama emin olun ki doğrularımız daha fazla olacaktır. Bunlarla gündemi meşgul etmeye gerek yok. Kime ne söylemek istersem söyleyeceğim. Şaibeli işler yapmayacağım. Hayatımın hiçbir döneminde kendisine dair maksatı aşan ifadeler kullanmadım. Üzerimde hakkı ve emeği var. Bu zamana kadar yaptığımız yolculuğun önemi var. Bir kişi öyle dedi diye büyük camianın kalbini kıramam.