İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 18 Mart Cuma İstanbul'da okullar tatil mi?

İstanbul İstanbul Valiliği Meteoroloji Genel Müdürlüğü
İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 18 Mart Cuma İstanbul'da okullar tatil mi?

İstanbul'da yarın okullar tatil olacak mı? sorusunun yanıtı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava tahmin raporunun ardından veli ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Peki İstanbul'da yarın okullar tatil olacak mı? 18 Mart Cuma İstanbul'da okullar tatil mi?

İstanbul'da yarın okullar tatil olacak mı? sorusunun yanıtı Meteroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamanın sonrasında İstanbul'da yaşayan veli ve öğrenciler tarafından internette araştırılmaya başlanmış durumda. Yapılan açıklamada Cuma ve Cumartesi günleri işaret edilerek kar yağışının süreceği ifade edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurdun etkisi altında olduğu soğuk ve yağışlı havanın Salı gününe dek devam edeceği bilgisini de paylaştı. Vali Yerlikaya da 18 Mart Cuma günü etkisini göstereceği öngörülen kar yağışına yönelik açıklama yaptı. Peki, İstanbul'da yarın okullar tatil olacak mı? 18 Mart Cuma İstanbul'da okullar tatil mi? Vali Yerlikaya'nın son dakika açıklaması ve okullarla ilgili detaylar haberimizde.

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt geneline hakim olan soğuk havanın süreceğini açıkladı. Kar yağışı tekrar İstanbul'da etkisini hissettirecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen art arda uyarıların sonrasında bir açıklama da İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan geldi.

Vali Yerlikaya, 18 Mart Cuma (Yarın) başlayacak olan kar yağışına yönelik uyarıda bulundu.

18 MART CUMA İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji uzmanlarının Perşembe sıcaklıkların 8 derece yükselip Cuma günü tekrar düşeceğini ifadelerinden sonra İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Vali Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün verilerine göre, 18 Mart Cuma günü (yarın) İstanbul’da aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor.

Kar yağışlarının cumartesi günü etkisini artırarak devam etmesi öngörülüyor.

Dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım."

Birçok sosyal medya kullanıcısı Vali Yerlikaya'nın paylaşımın altına 'Geç saate kalınmadan tedbirler açıklanır umarım', 'Valim tatiller nerede engelli, hamile öğrencilere?', 'Tatil haberini ne zaman açıklayacaksınız SAYIN VALİM', 'Okullar tatil olucak mı?' yorumlar yaptı.

Konuya ilişkin resmi açıklama yapıldığında haberimiz eş zamanlı olarak güncellenecektir...

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul’da yarın okullar tatil mi? meteoroloji İstanbul Valiliği