İstanbul'da öğrenci yurdundaki kız öğrencilere sözlü tacizde bulunan zanlı adli kontrolle serbest

Gündem haberleri cinsel istismar İstanbul Kadına yönelik şiddet
İstanbul'da öğrenci yurdundaki kız öğrencilere sözlü tacizde bulunan zanlı adli kontrolle serbest

İstanbul'un Şişli ilçesinde faaliyet gösteren bir kız öğrenci yurdunda kalan öğrencilere, oturduğu binadan sözlü tacizde bulunduğu ve hakaret ettiği iddia edilerek gözaltına alınan zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul'un Şişli ilçesindeki bir öğrenci yurdundaki kız öğrencilere oturduğu binadan sözlü tacizde bulunan ve ekiplerce gözaltına alınan zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi.

Şişli'de faaliyet gösteren bir kız öğrenci yurdunda kalan öğrencilere, oturduğu binadan sözlü taciz ve hakarette bulunduğu iddiası gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adli kontrol şartıyla serbest zanlının kız öğrencilere oturduğu binadan doğru sözlü tacizde bulunduğu ve küfürlü sözler söyleyerek hakaret ettiği iddia edilmişti. 

YURTTAKİ KIZ ÖĞRENCİLERE TACİZ VE HAKARET

Olay, Şişli Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde meydana gelmişti. Mahallede bulunan kız öğrenci yurdunun karşısındaki apartmanında ikamet eden İ.Y. isimli şahıs ile Ş.C. isimli kadının, yurt binasında kalan öğrencilere yönelik taciz içerikli hakaretler ve sinkaflı kelimeler kullandığı ileri sürülmüştü. Konuya ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli şahısları olay yerinde yakalayarak gözaltına almıştı.

TOPLAMDA 11 ADET SUÇ KAYDI OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİ

Şahıslara yönelik yapılan sorgulamada İ.Y. isimli şahsın “taksirle yaralama”, “tehdit” ve “kasten yaralama” gibi suçlardan toplamda 11 adet kaydı olduğu tespit edilmişti.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslardan Ş.C. serbest bırakılırken İ.Y. ise adli makamlara sevk edilmişti.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

İ.Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

 

Kaynak: İHA