İstanbul'da kar yağışı etkili oldu! Vali Yerlikaya'dan peş peşe açıklamalar

İstanbul İstanbul Valiliği
İstanbul'da kar yağışı etkili oldu! Vali Yerlikaya'dan peş peşe açıklamalar

İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacağını, motosiklet ve elektrikli scooter kullanılmayacağını açıkladı. Öte yandan üniversitelerde ise eğitim ve sınavlara iki gün ara verildi.

İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, başta motokuryelik hizmeti yapan araçlar olmak üzere, motosiklet ve elektrikli scooterların trafiğe çıkmasına bir sonraki duyuruya kadar müsaade edilmeyeceğini duyurdu.

VALİ YERLİKAYA DA SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "#İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için, Bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooter'lar kullanılmayacaktır" ifadelerini kullandı. 

ÜNİVERSİTELERDE EĞİTİM VE SINAVLARA 2 GÜN ARA

Vali Yerlikaya yaptığı başka bir paylaşımda ise şunları söyledi:

"Sevgili Üniversite Öğrencilerimiz, Şehrimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle #Üniversite Rektörlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası, #İstanbul’daki üniversitelerimizde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle (PAZARTESİ-SALI) ara verilmiştir" 

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul Valiliği son dakika kar yağışı motokurye scooter