İsrail polisinin çiğnediği seccadeleri Haber Global Muhabiri kaldırdı

Gündem haberleri Dünya haberleri İsrail Doğu Kudüs Gazze Filistin

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, 91. gününde devam ediyor. Müslümanlar için kutsal kabul edilen mabed Mescid-i Aksa'da Gazze'deki katliamların gölgesinde 13. cumayı geçiriyor. Haber Global ekibi o sıcak bölgede anbean yaşanan gelişmeleri ekranlara getiriyor. İşte yeni gelişmeler...

Mescid-i Aksa Gazze'deki katliamın gölgesinde 13. cumayı geçiriyor.

Gazze'deki işgal ve saldırılar şiddetlenerek devam ediyor. Saldırıların 91. gününde Haber Global ekibinden Muhabir Mehmet Altunışık ve Kameraman Serdar Altıntepe'nin aktardığı ve görüntülediği o anlarda, İsrail polisinin cuma namazı için bir araya gelen Filistinlilere gaz bombaları fırlattığı görülüyor. Çoğu zaman namluları görev başındaki basın mensuplarına da doğrulttukları o anlar anbean ekranlara yansıyor.

İSRAİL POLİSİNDEN NAMAZ KILAN FİLİSTİNLİLERE MÜDAHALE: SECCADELERİ ÇİĞNEDİLER!

Haber Global ekibinden Muhabir Mehmet Altunışık ve Kameraman Serdar Altıntepe anbean yaşanan gelişmeleri aktarıyor.

Kudüs'teki cuma yayınları sırasında İsrail polisinin cuma için bir araya gelen Müslümanlara yönelik saldırıları ve gazlı müdahalelerini canlı yayına taşırken, yerde duran seccadeleri de çiğnedikleri gözler önüne seriliyor.

Muhabirimiz Mehmet Altunışık ise, İsrail polisinin çiğnediği seccadeleri yerden kaldırdı. 

Namaz kılan Filistinlilere müdahale eden İsrail polisi yerde kalan seccadelere de saygısızlık yaparak çiğnedi. İşte yaşanan gelişmelerin görüntüleri...

İSRAİL'DE SON DURUM

İsrail Gazze’yi helikopter, tanklar ve savaş gemileriyle vurmayı sürdürüyor. Cuhr Ed-dik, Bureyc ve El Megazi mülteci kampları ile Han Yunus’taki Filistin Kızılayı ve El Emel Hastanesi çevresi vuruldu.

Saldırılarda  9 bin 100'ü çocuk, 6 bin 500'ü kadın olmak üzere 22 bin 438 Filistinli öldürüldü, 57 binden fazla Filistinli de yaralandı.

Filistinlilerin direnişi sürdürdüğü Gazze’de kara harekatının başladığı süreçte ölen İsrail askeri sayısı  ise 175 oldu.

Yaşanan son gelişmelerde İsrail Batı Şeria'daki Nur Şems Kampı'na da baskın düzenlendi.

 

İsrail polisinin çiğnediği seccadeleri Haber Global Muhabiri kaldırdı - Resim : 1