İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan pamuk şeker paylaşımı: "Polislerimizin vicdanını ve asaletini de bir kez daha gösterdiniz"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cizre'deki Nevruz kutlamalarında engelli gencin bütün pamuk şekerlerini satın alıp çocuklara dağıtan polislerle ilgili bir paylaşım da bulundu. Yerlikaya, "Polislerimizin vicdanını ve asaletini de bir kez daha gösterdiniz" dedi.
Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Nevruz kutlamalarında pamuk şeker satışı gerçekleştiren Barış isimli bir genci gören Sinan Baydı ve Ali Talha Balbal isimli polisler, gencin bütün pamuk şekerlerini satın alarak çevredeki çocuklara dağıttı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili şu ifadelerini kullandı;
"Cizre’de düzenlenen Nevruz kutlamalarında iki polisimiz Sinan Baydı ve Ali Talha Balbal’ın pamuk şekeri satan engelli kardeşimiz Barış’a yaptıkları yardım hepimizi duygulandırdı. Pamuk şekerlerinin hepsini satın alarak, çevredeki çocuklara dağıttı. Sinan ve Ali Talha kardeşlerim… Sizlerle iftihar ediyorum. Bu mübarek günlerde sadece Barış’ı sevindirmediniz; polislerimizin vicdanını ve asaletini de bir kez daha gösterdiniz. Sizleri canı yürekten tebrik ediyorum."