İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve partililerle ekmeğini bölüştü

CHP Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, halk ekmek fabrikası açılışına katıldı. İmamoğlu ekmeğini bölerek, Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li heyete ikram etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, halk ekmek fabrikası açılışına katıldı.

Ekrem İmamoğlu, açılış konuşmasında "Öncelikli amacımız tabii ki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin en temel ekmek ihtiyacını karşılamak olduğunu" ifade ederek, bunun yanında İstanbullunun besleyici, sağlıklı ekmek ve unlu mamullere ulaşmasının da sağlanacağını duyurdu.

Sözlerine devam eden İmamoğlu, şunları söyledi: ''Çölyak ve PKU gibi sağlık sorunları yaşayan, glutensiz ve düşük proteinli beslenen vatandaşlarımız da bu ürünlerimizden faydalanabilecek. Daha önce belirttiğim gibi Ahmet İsvan Ekmek Fabrikamız '150 Günde 150 Proje' maratonumuzun önemli bir parçası. Gururla tekrar etmek isterim ki biz bu şehri; raylı sistemleriyle yeşil alanlarıyla, gelişmiş altyapısıyla, sosyal konutlarıyla kreşleriyle, dijital yatırımlarıyla çok daha yaşanılır, mutlu, üretken bir hale getirmek için çalışıyoruz. İstanbul’u yatırımlarla güçlendiriyoruz'' dedi.

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu İHE ekmek