Herkes arıyor fakat sadece dâhiler buluyor! Resimdeki gizli limonu 10 saniyede bulanların IQ'su 130'dan yüksek sayılıyor

Yaşam Haberleri Zeka bulmacası Zeka testi
Herkes arıyor fakat sadece dâhiler buluyor! Resimdeki gizli limonu 10 saniyede bulanların IQ'su 130'dan yüksek sayılıyor

Yine bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki gizli limonu 10 saniyede yalnızca yüksek IQ'su olanlar buluyor.

Resimdeki gizli nesneyi aradığımız bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Safari resminde bir limon gizli. Sizlerden istenen ise gizli limonu 10 saniyede bulmanız. 

Yüksek IQ'su olanlar resimdeki gizli limonu 10 saniyeden kısa sürede buluyor. 

Herkes arıyor fakat sadece dâhiler buluyor! Resimdeki gizli limonu 10 saniyede bulanların IQ'su 130'dan yüksek sayılıyor - Resim : 1

Resimdeki gizli limonu bulmayı başardıysanız tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu bir kez daha ortaya koyuyor. 

Eğer resimdeki gizli limonu bulamadıysanız o halde üzülmeyin. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizler bekliyor. 

 Resimdeki gizli nesneleri aradığımız zeka bulmacalarında doğru yanıta ulaşma hızımız IQ seviyemizi ortaya koyuyor. Bu resimde gerçek bir dahi, gizli limonu 10 saniye dolmadan buluyor. 

10 saniyede sonuca ulaşamayanlar için doğru yanıt aşağıda...

 Zeka bulmacası olan bu testte gizli limonu bulmak için görsel zekanızın ve bilişsel yeteneklerinizin gelişmiş olması gerekiyor. 

Henüz gizli limonu bulamadıysanız işte zeka testinin doğru çözümü:

Herkes arıyor fakat sadece dâhiler buluyor! Resimdeki gizli limonu 10 saniyede bulanların IQ'su 130'dan yüksek sayılıyor - Resim : 5