Tekerlekli sandalyedeki eşine yardım eden iki adam arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 11 saniyede buluyor

Fark bulma oyunu Zeka bulmacası Zeka testi
Tekerlekli sandalyedeki eşine yardım eden iki adam arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 11 saniyede buluyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 11 saniye oyalayabilecek bir test daha.

Yeni bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Tekerlekli sandalyedeki eşine ardım eden adamı gösteren iki resim arasında 3 fark var. 2 resim arasındaki 3 farkı bulmak için ise 11 saniyeniz var. 

Sadece yüksek IQ'su olanlar iki resim arasındaki 3 farkı 11 saniyede buluyor.

Tekerlekli sandalyedeki eşine yardım eden iki adam arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 11 saniyede buluyor - Resim : 1

İki resim arasındaki 3 farkı 11 saniyede bulmayı başardıysanız tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu ortaya koyuyor. 

Eğer doğru yanıta ulaşamadıysanız üzülmenize gerek yok. Testin çözümü haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

 Bu gibi optik illüzyonlu zeka bulmacalarında doğru sonuca ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyar. 

11 saniyede doğru yanıta ulaşamayanlar için zeka testinin çözümü aşağıda...

 Yüksek IQ'su olan bireyler zeka bulmacasındaki farkları zorlanmadan ortaya çıkarıyor. Bu gibi testler görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi geliştirmeye yardımcı oluyor. 

Adamın saçına, tekerlekli sandalyenin tekerleğine ve kadının ayağının altındaki küçük tekerleğe dikkat edenler zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı.

Tekerlekli sandalyedeki eşine yardım eden iki adam arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 11 saniyede buluyor - Resim : 5