Hatay'ın İskenderun ilçesinde seyir halindeki otomobile av tüfeğiyle ateş açtılar! 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Hatay Gündem haberleri
Hatay'ın İskenderun ilçesinde seyir halindeki otomobile av tüfeğiyle ateş açtılar! 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, içerisinde 7 kişinin bulunduğu seyir halindeki bir otomobile, yanına yaklaşan bir başka otomobilin içinden av tüfeğiyle ateş açıldı. Silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir araca yanındaki otomobilin içinden av tüfeğiyle ateş açıldı. Olayda otomobilin içinde bulunan Ebru Orbey isminde bir kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. 

Olay, saat 22.00 sıralarında ilçeye bağlı Çankaya Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İçerisinde 7 kişinin bulunduğu seyir halindeki 31 TZ 544 plakalı otomobile, yanına yaklaşan ve plakası alınamayan başka bir otomobilden av tüfeğiyle ateş açıldı. Saldırıda otomobildeki 7 kişi, çeşitli yerlerinden yaralandı. İsmi öğrenilemeyen yaralı sürücü, saldırı sonrası otomobili yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki İskenderun Devlet Hastanesi'ne kadar sürdü. Otomobildeki 7 yaralı, hastane personeli tarafından acil servise taşındı. Tedaviye alınan yaralılardan Ebru Orbey, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Saldırıda yaralanan 6 kişinin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. 

Olayın ardından cinayet şüphelilerini yakalamak için harekete geçen jandarma, soruşturmaya devam ediyor.

 

Kaynak: DHA

Hatay İskenderun silahlı saldırı av tüfeği