Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (5 Ağustos Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (5 Ağustos Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Busenaz'a yenildi hüsran yaşadı! Hindistan neden altın alamıyor?

Dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi olan Hindistan, 2008'den bu yana olimpiyat oyunlarında altın madalya alamıyor. En iddialı isimlerden Lovlina Borgohain'ın Busenaz Sürmeneli'ye net bir şekilde mağlup olması ülkede aynı soruyu sordurdu: "Hindistan sporda neden başarısız?"

Klima mı? Korona mı?

Pek çok vatandaş 'beni klima çarptı' diyerek hastaneye başvuruyor. Gerçek, yapılan PCR testi sonrası ortaya çıkıyor...

Meksika, ABD'li silah üreticilerine dava açtı: 'Ülke kan gölüne döndü!'

Geçen 36 bini aşkın cinayetin işlendiği Meksika'da hükümet, ABD'li silah üreticilerine dava açtı. Meksika, uyuşturucu kartellerinin kaçak yollardan silah edinmelerine yardım ettikleri için aralarında endüstrinin devlerinin de yer aldığı 10 firmadan 10 milyar dolar talep ediyor. Peki nasıl olacak?

Peki ya aşı karşıtı doktorlar?Türkiye 20 milyonu aşkın vatandaşın nasıl aşılanacağını düşünürken aşı karşıtlarının yanı sıra aşı karşıtı doktorların da ortaya çıkması işleri iyice karıştırdı. Çözümü hekimlik lisansını iptal etmekte bulanlar da var…

5 bin 800 dolarlık içki şişesi kayıplara karıştı! Gözler eski bakana çevrildi!

2019'da Japonya hükümeti tarafından dönemin ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya verilen viski şişesi kayıplara karıştı. Dışişleri Bakanlığı soruşturma başlatırken gözler Pompeo'ya çevrildi. Nasıl oldu da hediye kayboluverdi?

Kaynak: Haber Global TV