Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Mayıs 2023)

Gündem haberleri
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Mayıs 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

İstanbul'da oylar nasıl değişti? Oğan, Özdağ ve İnce etkisi...

Türkiye'nin en yüksek seçmen sayısına sahip kenti İstanbul'da; Sinan Oğan, Ümit Özdağ ve Muharrem İnce'nin oy potansiyelinin 2. tura etkisi merak ediliyordu. İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaklaşık yüzde 3.88, Kılıçdaroğlu'na ise yüzde 5.78'lik oy katkısı oluştuğu anlaşıldı.

 Çocuğunuza bunu yapmayın! LGS öncesi önemli uyarılar

Liselere Geçiş Sistemi(LGS) Sınavı'na sayılı günler kaldı. Pazar günü 1 milyon 258 bin öğrencinin ter dökeceği maraton öncesi uzmanlardan aileler için önemli uyarılar geldi. Sınava katılacak öğrencilere baskı yapılmaması belirtilirken, "Yeni bir konu yerine çıkmış sorular çalışılsın" denildi.

Kabineyi yoğun bir mesai bekliyor... Bakanların gündeminde neler olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi Cuma günü açıklayacağı öngörülüyor. Yeni kabineyi ise yoğun bir gündem bekliyor. Peki bakanlar ilk önce hangi konuları masaya yatıracak? Kabineyi hangi gündem bekliyor?

Kaynak: Web Özel

Gündem haberleri