Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Ağustos Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Ağustos Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Afet bölgesine giden psikologlar anlatıyor: 'Bir helikopter sesi bile...'

Kimisi sevdiğini, kimisi evini kaybediyor. Bildikleri tek dünyaları başlarına yıkılıyor. Afetlerden sonra psikologlar vatandaşların yardımına koşuyor. Sel ve yangın bölgelerinde görevli psikologlar yaşadıklarını anlatıyor. Alanda bir helikopter sesi bile bambaşka çağrışımlara sebep olabiliyor.

Devletin incelemeye aldığı Kore Kültürü nedir? Bir anımsayalım...

Güney Koreli pop müzik kültürü Türkiye'yi de teslim aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konuyu inceliyor. Kore kültürü Türkiye'de ne zaman girmeye başladı? Televizyon dizilerinin rolü neydi?

Kanye West bu hale nasıl geldi?

Çıkışı sürekli ertelenen albüm Donda ile Kanye West hayranlarına 10. kez 'merhaba' dedi. Bu albüm hepsinden daha karanlık ve pek çok dini referans içeriyor. 21. yüzyılın en büyük rap sanatçılarından biri olan Kanye West bipolar hastalığı ile mücadele ederken bir yandan da travmaları ile yüzleşiyor.

Aşı olmayan hemşire krizi! Ya işi bırakıyor ya dava açıyor...

Sağlık personelinin aşı olması hayati düzeyde önemli. Aşı olmayan sağlık personeli Covid-19'a yakalanınca diğer personelin iş yükü artıyor ve salgınla mücadele aksıyor. ABD'nin en büyük sorunlarından biri ise aşı olmayan hemşireler. 'Aşı ol' talimatı verilince de işten istifa ediyorlar!

Kaynak: Haber Global TV

Kanye West K-pop kore afet bölgesi psikolog