Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (3 Eylül Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (3 Eylül Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Okullar yüz yüze eğitime hazır, peki ya çocuklar?

Pandemi nedeniyle yaklaşık 1.5 yıl önce kapatılan okullar, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yüz yüze eğitime geri dönüyor. Peki okulları açıyoruz ama öğrencilerin zihinsel ve psikolojik durumları ne? Salgında 4. sınıfta olan çocuk şimdi 6'ya nasıl geçecek?

5 soru 5 cevap I Seçim barajı neden üçe, beşe değil yediye düşürülecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Siyasi Partiler Yasası ile seçim yasalarındaki düzenlemeye ilişkin "MHP ile yüzde 7 seçim barajında anlaşıldığını" açıkladı. Peki seçim barajının yüzde 7 olması ne anlama geliyor? Baraj neden yüzde 3 veya 5'e indirilmedi?

Miralem Pjanic, Beşiktaş'ta! Sürpriz hamlenin detayları ve Pjanic'in öyküsü

Beşiktaş, son dakika sürpriziyle Boşnak yıldız Miralem Pjanic'i Barcelona'dan kiraladı. Sürpriz transfer heyecan yaratırken, Pjanic'in günler önce verdiği mesajın anlamı şimdi ortaya çıktı! İşte transferin detayları ve Pjanic'in öyküsü...

Hamilelerde Covid ve aşı tartışması! Yanlış bilgiler, iddialar ve doğrular...

Ülkemizde hamilelerde Covid-19 vaka sayısının artmasıyla hamilelerin de endişe duymadan aşı olmaları gerektiğinin vurgulanmasının ne kadar önemli olduğu bir kez daha görüldü. Peki bu endişenin kaynağı hangi yanlış bilgiler? Yetkililer ne diyor?

Sosyal medyada bir şeyi beğenmeye nasıl karar veriyoruz?

Kimilerine göre 21. yüzyılın para birimi sosyal medyadaki takipçi ve etkileşim sayınız. Peki bir gönderiyi beğenmenin arkasındaki motivasyon ne? Beğenilmemek kendimizi nasıl hissettiriyor?

Kaynak: Haber Global TV