Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (29 Haziran Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (29 Haziran Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Sadece heykeller mi? Bir de çok tartışılan restore yapılar var: Aceleye getiriliyor!

Gemi şeklinde yurt, dış cephesi pişmaniye şeklinde tasarlanan stadyum ya da restore edildikten sonra orijinalliğini yitiren tarihi yapılar... İlginç heykeller kadar mimari yapıların akıbeti de çok tartışılıyor. Peki neden? Yörenin kültürü binalara nasıl yansıtılmalı, restorasyon nasıl yapılmalı?

Dördüncü dalga aşısızlar arasında! 'Yoğun bakımlarda onlar yatıyor'

Milyonlarca vatandaş Covid-19 aşısı olmak için kuyruğa girdi. Günde 1 milyon insan aşılanırken delta varyantı kapıdan bakmaya devam ediyor. Uzmanlara göre bu yaz çok kritik. Peki dördüncü dalgayı görür müyüz? Oklar aşı olmayanları gösteriyor...

Biz Kanal İstanbul'u tartışırken... Panama Kanalı'nda neler oluyor? Gemi geçecek su yok ...

İklimler değişiyor. Dünyanın her bir bölgesi farklı şekilde alarm verirken küresel ticaretin kalbinin attığı Panama Kanalı'nda su sorunu baş gösterdi. Kanal, etrafında kesilen yağmur ormanları ile birlikte oldukça zor günler geçiriyor.

Hangi ülke Covid-19'a karşı diğerinden daha başarılı? Dayanıklılık puanı verdiler

Hangi ülke normal hayata dönmekte bir diğerinden daha başarılı? Hazırlanan yeni bir endeks bu sorulara cevap veriyor. ABD lider. Türkiye ise Finlandiya ve Belçika'yı geride bıraktı...

Dünya sıcaktan kavruluyor! Pek çok farklı noktada rekor üstüne rekor

Kanada'nın Lytton kentinde 28 Haziran'da sıcaklık 47.9 derece olarak kaydedildi. Kanada tarihinin en yüksek sıcaklığı olarak kayıtlara geçen durum, sadece Kanada'ya özel değil. Soğuk iklimiyle bilinen Kanada'nın dışında son zamanlarda dünyanın farklı bölgelerinde üst üste sıcaklık rekorları kırıldı.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global