Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (24 Mayıs Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (24 Mayıs Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Fransa'yı sallayan Burak Yılmaz, nasıl 'Le Kral' oldu? 2016'dan beri kaos...

Fransa Ligue 1'de Lille şampiyon olurken Fransa'da gündem Burak Yılmaz oldu. 35 yaşında Avrupa macerasına atılan Burak Yılmaz, Fransızlar tarafından "Le Kral" ilan edildi ve ve sezona damga vurdu. Peki ne oldu da Burak, 35'inde bu maceraya atıldı?

'Bu iş bisiklet sürmeye benzemez!' Pilotlar pandemide kendilerini nasıl hazır tutuyor?

Pek çok pilot aylardır düzenli uçmuyor. Uzmanlara göre bu iş bisiklet sürmek gibi uzun süre kullanmayınca hemen hatırlanacak bir şey değil. Pilotlar için uçamamak büyük sorun. Peki nasıl çözümler bulundu?

Dünya nüfusu erime yolunda ? Doğumhaneler kapanıyor... Evler yıkılıyor...

Dünya nüfusu iniş trendine geçti. İtalya'da doğumhaneler kapandı, Almanya'da içinde oturacak insan olmadığı için 330 bin konut yıkıldı. Çin'de nüfus artış hızı tarihi düşük seviyede... Dünyaya ne oluyor?

İş buraya geldi.... Hindistan halkı çareyi Zoom'da arıyor!

Koronavirüsün yerle bir ettiği Hindistan'da halk çareyi Zoom'da arıyor. Yerel halk için doktora ulaşmak mucize gibi bir şey! Hindistan vatandaşları yurt dışında yaşayan doktorlarla video konferans yaparak iyileşmeye çalışıyor...

Dünya Bitcoin'de olanı biteni anlamaya çalışıyor

Dolar, altın veya başka fiziksel varlıkların olaylar karşısındaki seyrini tahmin etmek mümkün olabiliyor. Uzmanlar ise şu zamanlar kripto paraların nereye gideceğini anlamakta zorlanıyor. İşleri her şeyi analiz etmek olan Wall Street çalışanlarının bile kafası karıştı...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global