Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (22 Şubat Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (22 Şubat Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Liseliler üniversite sınavında barajın kalkmasına ne diyor?

Üniversiteye girişte barajın kaldırılması ile ilgili tartışmalar sürüyor. Peki üniversite sınavına hazırlanan liseliler ne düşünüyor? Bu durum onları nasıl etkiledi? Çalışanlar adaletsizlik olduğunu düşünüyorlar mı? Öğrencilerin anlatımına göre aklında hiç üniversiteye gitmek olmayanlar sıkıntılı.

'Covid kabusu yaşayan aile araştırılmalı!' Genetik yatkınlık mı, yoksa...

Rizeli Genç ailesi pandemi sürecini kabus gibi geçiriyor. Üst üste acı haberler alan ailenin 9 ferdi virüse yenik düştü. Aşıya rağmen peş peşe ölüm haberleriyle çalkalanan ailenin geride kalan üyeleri araştırılmak istiyor. Uzmanlar da araştırmanın şart olduğunu vurgularken ihtimalleri de sıralıyor.

Mucize gibi galibiyet

Galatasaray Göztepe karşısında ortaya koyması gereken kalitenin uzağında kalarak özgüvenini tazeleyecek bir galibiyet aldı. Takımın bireysel hatalara bir çözüm bulması gerekiyor.

Donetsk ve Luhansk bugüne nasıl geldi?

Putin Avrupa için tarihi bir karar alarak Ukrayna krizinde askeri yolu geçti. Donbas bölgesindeki Luhansk ve Donetsk bölgeleri ayrı birer Cumhuriyet olarak Rusya tarafından tanındı. Süreç bugüne nasıl geldi? 2014'ten sonra neler yaşandı? İki bölge neden bu kadar önemli?

Dünyanın en kalabalık olacağı tarih hangisi?

Bir an gelecek ve dünya o andan sonra daha fazla insana ev sahipliği yapmayacak. Bilim insanları bu tarihi kestirmeye çalışıyor.

Süper Lig'in korkunç istatistiği... Pek oynayasımız yok galiba!

Galatasaray'ın deplasmanda Göztepe'yi 3-2 yendiği maçta öne çıkan detaylardan biri de topun oyunda kalma süresiydi. Ortaya 42 dakika gibi çok düşük bir süre çıktı. 42 dakika elbette sıra dışı ancak bu, yıllardır Türk futbolunun en büyük problemlerinden de biri. Rakamlar korkunç tabloyu gösteriyor.

Kaynak: Haber Global TV