Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Haziran Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Haziran Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Gaziemir'de zehirli atıklar korkutuyor... 'Alan tahliye edilmeli!'

İzmir'de 14 yıldır bertaraf edilmeyen nükleer atıklar halk sağlığını tehlikeye atıyor. Gaziemir Emrez Mahallesi'ndeki arazide radyasyon cihazı ile yapılan ölçüm sonucu normal değerin 7 bin 291 katı radyasyon tespit edildi. Alanda hayvanlar otlatılıyor, çocuklar oynuyor, insanlar gelip geçiyor...

Delta varyantının yükselişi! 'Endişe verici...'

Normalleşme yolunda emin adımlarla yürümeye çalışan dünya yeni bir engelle karşı karşıya! Hindistan'ın mücadelesini amansız bir hale getiren Delta varyantı, dünya çapında da baskın bir hale gelmekte. Peki Türkiye'de durum ne? İşte Delta varyantının yükselişi...

Neden 3.9'dan daha fazla sallandık gibi hissettik?

İstanbul'da geçen cumartesi yaşanan 3.9 şiddetinde depremin sarsıntısı dikkat çekti. Depremin karada gerçekleşmiş olması kafalarda soru işaretleri doğurdu. İstanbul'un içinden geçen aktif bir fay var mı? Depremin denizde olması ile karada olması arasındaki fark nedir?

Üçüncü doz aşılar geliyor... Peki hangisi olunmalı?

Temmuz itibarıyla üçüncü doz aşıların yapımına başlanacak. Peki ilk iki dozu bir marka üçüncü dozu farklı marka olmanın zararı var mı? Dünyada hakim varyant olmaya doğru giden Delta varyantı için hangi aşı tercih edilmeli?

25 yıl önceki gibi sıfır çektik! Sorumlu kim? Şimdi ne olacak?

Tıpkı 25 yıl önce katıldığımız Euro 96 gibi sıfır çekerek Avrupa Şampiyonası'na veda ettik. 'Bizim çocuklar'ın kalitesinden kimsenin şüphesi yok, üzerlerinde konuşulan bonservis bedeli de bunun kanıtı. Peki sorun ne? Tarihi hezimeti neden yaşadık?

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global