Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Eylül Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Eylül Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Aşı karşıtları uyduruyor: 'Aşıdan sonra kan sulandırıcı' hurafesi...

Koronavirüs ve aşılarla ilgili ortaya atılan safsatalara her gün yenileri ekleniyor. Bunlardan biri de, 'aşılara bağlı kalp krizlerinin arttığı ve kan sulandırıcı kullanılması gerektiği' oldu. Kan sulandırıcı kullanımına bağlı rahatsızlıklar arttı.

Aşı ve PCR şartı, Anadolu tribünlerini nasıl etkiledi? Taraftarlar anlattı: 'Tribüne girmek için...'

Türkiye'de futbol müsabakalarını tribünden takip etmek isteyenler ya aşı olmak ya da negatif PCR testi getirmek durumunda. 12 Ekim'den itibaren ise sadece aşılılar maçları tribüne girebilecek. Pekİ bu düzenleme Anadolu'daki tribünleri nasıl etkiledi? Taraftarlar, Haberglobal.com.tr'ye anlattı.

Türkevi de aralarında! Manhattan'ın ikonik binalarının hikayesi ne?

171 metre uzunluğundaki Türkevi, New York'un tarihi silüetine eklendi. 1900'lü yılların başında kentte patlayan gökdelenlerin hepsinin ayrı bir öyküsü var.

Çinli genç kadınların hayatlarını tehdit eden zayıflama akımı!

Asya'nın genelinde ve son zamanlarda Çin'de "zayıf olmak" güzelliğin olmazsa olmaz kriterleri arasında. Sosyal medyanın etkisiyle zayıf olmanın sınırlarını zorlayan trendlere kapılan kadınlar, hayatlarını tehlikeye atıyorlar. "İyi kızlar 50 kiloyu geçmez" sözü ise korkunç tabloyu özetliyor.

Devler arasında 'nükleer denizaltı' krizi büyüyor!

AUKUS adı verilen güvenlik anlaşması nedeniyle Fransa, ABD ve Birleşik Krallık birbirine girdi! Büyüyen krizde ABD, Fransa'nın sinirini yatıştırmak isterken ilginç detaylar da gündeme geliyor. Fransa'nın ABD'nin telefonlarını açmadığı bilgisi geliyor. İşte krizin detayları...

 

Kaynak: Haber Global TV