Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (19 Mayıs Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (19 Mayıs Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Binalar neden art arda çökmeye başladı? 'Deprem hiç yokmuş gibi...'

Yıkılan Hilal Apartmanı'nın ardından Şişli'de üç, Fatih'te ise bir bina çökme riski ile boşaltıldı. İBB Başkanı İmamoğlu, 200 bine yakın riskli yapıya vurgu yaparken uzmanlar ise geçmişte deprem hiç yokmuş gibi atılan adımlardan dem vuruyor. Peki İstanbul hatayı nerede yaptı? İpin ucu nerede kaçtı?

Vaatler ülkesi Fenerbahçe

Son 3 yılda 69 transfer yapan, takımın başına 6 teknik direktör getiren Fenerbahçe, taraftarına yine "Ellerim bomboş" şarkısını söyletiyor. Peki sorun ne? Çözüm belli mi? Fatih Demirkol yazdı...

Çin'in dış politika zaferi: Aşı

Süper güçler arasında aşı savaşları yaşanıyor. Çin aşı ihracatındaki başarısı ile rakiplerinin bir adım önüne geçti. Yurt dışına aşı satışındaki bu durumun şimdi ve önümüzdeki yıllarda Çin'e büyük bir diplomatik avantaj sağladığı yorumları yapılıyor.

Gazze'nin içinde durum ne? Çocuklar ölüyor, kavşakları vuruyorlar, su bulmak zor...

İsrail sivil kayıpları görmezden gelerek Gazze'yi vurmaya devam ediyor. Sınırın içinde hayat inanılmaz derecede zor. Kentin pek çok yerinde elektrik yok, içme suyu bulmak zorlaştı, İsrail şehirde otomobiller hareket edemesin diye kavşakları vuruyor. Çocuklar ölmeye devam ediyor...

İspanya'da yolsuzluk yapan memura psikolojik tedavi! 'Kendilerini diğer suçlular gibi görmüyorlar...'

İspanya'da, devlet memurlarının rüşvet yeme alışkanlığından kurtulması için grup terapilerine başlandı. Hapishanedeki kamu görevlileri üzerine psikolojik testler yapılırken neden yolsuzluk yaptıkları anlaşılmaya çalışıyor.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global